Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

Buitenhaarden

Voor intens genieten van het buitenleven 

Buitenhaarden  

Al eeuwenlang is de mens gefascineerd door de magie van het vuur. Vuur brengt vrienden & familie tot elkaar. Met een buitenhaard van Mulder haarden & houten vloeren creëert u bij u thuis die onvervangbare gezelligheid van een eeuwenoude warmtebron. Een tuinhaard in combinatie met een BBQ is dé manier om intens van het buitenleven te genieten.

BAD BOYS BRAND 100% made in Jail

Buitenhaarden, vuurkorven, barbecues en tools

Bas van der Landen is reclameman en ondernemer achter het merk Bad Boys Brand. Toen hij tijdens een bezoek aan de gevangenis in Heerhugowaard een, door een gedetineerde gemaakte, industrieel vormgegeven haard zag staan, kwam hij op het idee van Bad Boys; het maken én verkopen van barbecues, tuinhaarden en "echte mannen-dingen", die 100% in de gevangenis zijn gemaakt. Bad Boys smeedt en last inmiddels al in meerdere gevangenissen. ‘’Het begon met het maken van dingen van restmateriaal’’ vertelt een gedetineerde. Op de afdeling "metaal" worden de haarden en barbecues gemaakt. Achter de machines staan mannen in overalls.

Laat u inspireren

M-DESIGN Giardino

Buitenhaarden, vuurkorven

Om de ruime waaier aan hedendaagse producten te vervolledigen, heeft M-design de nieuwe Giardino-lijn ontwikkeld met bijzondere aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en sfeer. “The M-design Giardino, outdoor luxury collection”, biedt u een ruim aanbod op de markt van tuinhaarden, waarbij zij zich telkens weer lieten inspireren door de kracht van het vuur gecombineerd met de passie voor design.

Naar de website

METALFIRE 

Buitenhaarden, barbecues

De UNIVERSAL MF 740-75 W BBQ is een houtgestookte openhaard voor buiten, die ook als barbecue is te gebruiken. Deze inbouwhaard heeft een geïntegreerd vonkenscherm, wegschuifbare liftdeur in gevlochten metaalgaas. Stookruimte in gietijzer zwart, vlakke stookbodem, verzonken aslade,…. Een uniek exemplaar voor de buitenkeuken!

Naar de website

SAFRETTI

Bio-haard als terrashaard of tuinhaard

De Safretti sfeerhaarden beschikken over een uniek design en een hoogwaardige afwerking. De sfeerhaard brandt op bio-ethanol, een rookkanaal is dus niet nodig. Door het hoogwaardige materiaalgebruik zijn de haarden geschikt als buitenhaard. Deze bio-haard kan als terrashaard of op balkon eenvoudig aan de muur worden bevestigd of vrij in de ruimte als tuinhaard worden geplaatst. Voor diverse modellen is er een beschermhoes verkrijgbaar. Meer informatie vindt u op de pagina over sfeerhaarden.

Naar de website

MAATWERK 

Bijna alles is mogelijk

Heeft u speciale wensen, ideeën voor een tuinhaard / terrashaard, een eigen ontwerp? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer over Maatwerk
 

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media