Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

Gashaarden

Open-en gesloten systemen

Gashaarden

Met een gaskachel of gashaard bent u, met een druk op de knop, gegarandeerd van een heerlijk warm en behaaglijk gevoel. In ons assortiment vindt u zowel open- als gesloten gashaarden. Over welk type haard het beste bij uw situatie past, adviseren wij u graag in onze showroom in Goirle óf bij u aan huis.

Open Gashaarden     

Zuurstof uit de (woon-)ruimte

Bij een gashaard met een open verbrandingssysteem heb je de sfeer en gezelligheid van een houtgestookte openhaard. Bij een gas openhaard wordt de zuurstof die nodig is voor de verbranding, uit de (woon-)ruimte gehaald of via een aparte luchttoevoer naar het toestel toe. De ruimte dient daarom goed geventileerd te zijn. De rookgassen worden bij een open systeem via een apart schoorsteenkanaal afgevoerd.(dubbelwandig RVS geïsoleerde pijpen). In moeilijke situaties zoals bijvoorbeeld een open keuken of een huis met mechanische ventilatie kan een rookgasventilator aangesloten worden, optioneel voorzien van een geluidsdemper. Naast een ruim assortiment aan haarden van diverse gerenommeerde merken, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk.

Laat u inspireren

Gesloten Gashaarden     

Zuurstof uit de buitenlucht

Met een gesloten gashaard zit u er warmpjes bij. Een gashaard met gesloten systeem haalt de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten en voert het de rookgassen door één en hetzelfde concentrische kanaal weer af. (pijp-in-pijp) De binnenste pijp voert de rookgassen af en de buitenste pijp zorgt voor aanvoer van de zuurstof. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig worden uitgemond door de gevel of via het dak. De eenvoudige aansluitwijze, het gebruiksgemak, het hoge rendement en de strakke uitvoeringen, bieden u eindeloos veel mogelijkheden aan stijl, ontwerp en afmetingen. Bij de moderne gashaarden voorzien van EcoWave kunt u zelfs besparen op uw energiekosten.

Laat u inspireren

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media