Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

Houten vloeren

van visgraat tot laminaat

Houten Vloeren                

In onze showroom te Goirle (bij Tilburg) laten wij u graag kennismaken met ons ruime aanbod van massief eiken houten vloeren, multiplank en Meister producten. Wij  werken alleen met hout uit natuurvriendelijk beheerde bossen.

Ook voor het schuren en opnieuw behandelen van uw bestaande vloer bent u bij ons op het goede adres.

Verder verzorgen wij voor u de montages van alle houten vloeren : Visgraatvloeren, Hongaarse Punt, Multiplank, massieve vloeren,

Multiplank / lamelparket

Deze multiplank vloeren zijn vooral toepasbaar om rechtstreeks te verlijmen op een cementdekvloer of eventueel bestaande vloeren. En ze zijn heel goed geschikt voor op vloerverwarming.
Onze multiplank vloerdelen zijn leverbaar in eiken en net als bij de massieve vloeren in diverse tropische hardhoutsoorten. Wij leveren ook visgraat vloeren zowel massief als multiplank.
Al onze vloeren hebben hun eigen uitstraling, van strak modern tot nostalgisch verouderd.
Hoge eisen worden aan de kwaliteit van het hout gesteld.

Prachtige, trendy collectie afgewerkte vloerdelen in kant-en-klare, zeer succesvolle kleuren. Diverse behandelingen mogelijk:    

  • enkel of dubbel roken 
  • verouderen/trommelen
  • borstelen
  • fijnbezagen 
  • stomen 
  • naturel of kleur oliën/hardwax  

De Raftwood vloer: oude spoorbielzen
De Raftwood Multiplank (ook Visgraat)is opgebouwd uit 12mm berken multiplex met een toplaag van 4 mm oude spoorbielzen waardoor zij een prachtig robuuste en natuurlijke uitstraling heeft. De toplagen worden bewust niet uit gesorteerd zodat van een ‘’sortering’’ geen sprake is. De Raftwood Collectie bestaat uit 10 prachtige kleuren die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven.

Ook voor het laten schuren en opnieuw behandelen van uw bestaande houten vloer bent u bij ons op het juiste adres!

Laat u inspireren

MEISTER vloeren 

Premium Laminaat

De schoonheid van MEISTER – Premium – Laminaat bouwt laag voor laag op Kwaliteit. Van het hoogwaardige dragermateriaal tot de intelligente productopbouw, die voor stabiliteit en gemakkelijke montage zorgt, tot aan het Diamond Pro oppervlak voor verbeterde krasvastigheid :Hier is alles niet alleen uiterlijk in orde, maar ook innerlijk!

Lindura - Een sterk karakter, Echt hout met diepgang
Niets is zo krachtig als een idee, waar de tijd rijp voor is. De wood-powder technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Een toplaag van echt hout, wood-powder, een HDF-tussenlaag en een wood-powder-tegenfineer worden onder druk en hitte stevig met elkaar ‘’versmolten’’. Op die manier ontstaan vloeren die stevig, aangenaam warm voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te reinigen zijn. De toplagen van echt hout met hun rijkdom aan scheuren, knoesten en poriën bieden de beste voorwaarden voor een blijvende verbinding met het natuurlijke materiaal van wood-powder. Het resultaat: levendige tot rustieke, geborstelde en natuur geoliede  landhuisplanken met een fascinerende, tot nu toe ongekende optiek en een opmerkelijke stevigheid.

Designvloer Catega Flex, Silent Touch
Warm en mooi als hout, zo gemakkelijk in het onderhoud als laminaat, daarbij zonder PVC en weekmakers, eenvoudig te installeren, gunstig geprijsd,…  variatie in 18 decors van natuurlijk tot trendy. 

Laat u inspireren

Voor meer info en de uitstekende garantie van de Meister producten, download hieronder de brochures;

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media