Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

Houthaarden

Fronthaarden, doorkijkhaarden, hoekhaarden, vrijstaande kachels, en nog veel meer...

Houthaarden

Gesloten houthaarden 

Met Liftdeurhaarden

Steeds meer kiest de consument voor een liftdeurhaard. Deze houthaard combineert een optimaal gebruiksgemak met een bijzonder hoog rendement. Met een eenvoudige beweging van de wegschuifbare glasdeur kiest u met een liftdeurhaard voor de veiligheid en het energiezuinige aspect van een gesloten haard, of anderzijds, voor een rechtstreeks visueel contact met het vlammenspel eigen aan een traditionele open haard, integraal zichtbaar zonder kader. De glazen liftdeur kan gekanteld worden voor een makkelijke toegang bij het reinigen van de binnenkant. Met de liftdeurhaard bieden wij een antwoord voor de consument op zoek naar een houthaard die milieuvriendelijk en energiebesparend is met de hedendaagse esthetiek.

Inbouwhaarden, inzethaarden met draaideur, fronthaarden, doorkijkhaarden, hoekhaarden (2 of 3 zijden), roomdividers

Laat u inspireren

Open Houthaarden 

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van een Open Haard

Naast de traditionele houtgestookte open haard eventueel met schouw bieden wij u een ruime keuze in maatwerk voor diverse opstellingen naar wens. (fronthaarden, doorkijkhaarden, hoekhaarden met 2 of 3 zijden open, 4 zijden openhaard). 

Metalfire: UNIVERSAL de kunst van het minimalisme.
De houtgestookte open haarden van Metalfire zijn decoratieve sfeertoestellen die sober design met maximaal stookplezier én absolute veiligheid combineren. Elk ontwerp kan probleemloos worden geïntegreerd in alle mogelijke haardwanden, passend in elk interieur. U geniet volop van de brandende houtblokken zonder zichtbaar frame. Het wegschuifbaar vonkenscherm in metaalgaas zorgt voor een veilige afscherming van de stookruimte en behoudt tijdens het stoken een optimaal zicht op het vuur.
De open haarden van Metalfire keren terug naar de oorsprong van de originele houthaard, met efficiëntie. De stookruimte is afgewerkt in vol gietijzer met een strak repetitief geribd patroon ter verbetering van de stralingswarmte. De stookbodem is helemaal vlak en voorzien van een verzonken aslade. Bovenop de stralingswarmte wordt door de geïntegreerde convectiemantel kamerlucht opgewarmd en gestuurd naar de omliggende ruimte.

Deze inbouwhaarden zijn in diverse maatvoeringen en opstellingen leverbaar  (fronthaard, tunnelhaard of doorkijkhaard, 2 of 3 zijden openhaard). De UNIVERSAL MF740-75W BBQ is als buitenhaard – BBQ te gebruiken.

Laat u inspireren

Kachels

Vrijstaande kachels

Stûv kachels
Stûv-30 en Stûv-30 compact subtiele rondingen, sublieme gebruiksmogelijkheden. Inspirerende combinaties van innovatieve warmte en esthetiek. Revolutionair…met drie gebruiksfuncties.
Drie deuren, drie mogelijkheden: Om de gebruiksfunctie van uw Stûv-30 te veranderen, draait u de trommel zo dat de gewenste deur voor de haardopening komt te zitten. Dit kan in een paar seconden. Met de glazen deur geniet u van een prachtig zicht op de vlammen. In alle veiligheid en met een uitstekend rendement, zuinig en milieuvriendelijk. Met de volle deur creëert u een vertragende houtverbranding en optimaal rendement, zonder dat het glas vuil wordt. Als open haard geniet u van het knetterend vuur, de lekkere houtgeur- en kunt u zelfs bbq-en!

Design Kachels van M-Design
De VENUS HT van M-Design biedt u optimale bewegingsvrijheid. De kachel kan zowel in een loft met een minimum inrichting geïntegreerd worden als in een traditioneel huis. Het bijzondere aan deze designkachel is de draaibare voet. Door de draaivoet kunt u de kachel immers 360º draaien in alle mogelijke richtingen van de woonruimte. Zo laat de warmte u geen enkel moment in de steek.  
QUATRO-RONDO, BOLZANO, ZINO 

Laat u inspireren

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media