Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

Sfeerhaarden

Bio-haarden en Elektrische haarden

Sfeerhaarden

Een sfeerhaard van MULDER haarden en houten vloeren kan op bijna iedere gewenste plek, zowel binnen als buiten uw woning, geplaatst worden. Omdat er geen rookkanaal nodig is, biedt deze haard ook een uitkomst voor bijvoorbeeld een slecht werkende schouw of publieke ruimte. In onze collectie vindt u onder andere bio-haarden en elektrische sfeerhaarden.

Bio-haarden

Haarden op Bio-Ethanol

Bio-alcohol (bio-ethanol) wordt samengesteld uit zuiver Ethylalcohol dat gedenatureerd is (onbruikbaar gemaakt voor consumptie). Er worden natuurlijke stoffen aan de alcohol toegevoegd, zodat de vlammen een natuurlijke warme kleur krijgen. Een milieuvriendelijke brandstof, waarbij tijdens de verbranding enkel warmte, onschadelijke waterdamp, en CO2 ontstaat (welke vergelijkbaar is met het branden van 2 middelgrote kaarsen). Hoe zuiverder de alcoholwaarde, hoe mooier het vlammenspel en hoe schoner de verbranding.

Een Bio-haard kan worden ingebouwd in een meubel, haardwand of nis. Behalve de keuze in branders, zijn er eindeloze mogelijkheden om voor u de haard naar wens te maken. U vindt in onze collectie een ruime keuze aan modellen.

Laat u inspireren

Elektrische haarden

Haardvuur met een stekker

Faber heeft diverse modellen elektrische haarden, zoals inbouwhaarden, hangmodellen en cassettes.

Safretti Magic Fires - Elektrisch vuur, de Magic Fires van Safretti zijn uitgerust met water reservoirs. Een verdamper verandert het water in fijne waternevel. Door het verlichten van de mist ontstaat er een realistisch levendig rook / vlameffect.

Laat u inspireren

Safretti

Marktleider in milieuvriendelijke haarden

Safretti sfeerhaarden beschikken over een uniek design en een hoogwaardige afwerking. Deze haarden kunnen eenvoudig aan de muur worden gehangen of vrij in de ruimte worden geplaatst. Met de modellen als bijvoorbeeld Cubico, Curva, Gaya, Prometheus, Riviera en Nemo staat Safretti voor Stijlvol, Modern, Betrouwbaar en Design. Safretti is marktleider in milieuvriendelijke haarden en werkt alleen met professionele topontwerpers.

Lees meer

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media