Nobelstraat 2-02 - 5051 DV Goirle -  013-530 00 44  

M-Design

Gesloten gashaarden, houthaarden; liftdeurhaarden, inbouw- en inzethaarden met draaideur, kachels, buitenhaarden / vuurkorven Giardino

Als dynamische Belgische fabrikant van kwaliteitsvolle designvuren zoekt en vindt M-Design al jaren innoverende oplossingen om het binnenshuis nog knusser en warmer te maken. Sinds jaren ontwerpt en produceert M-Design innoverende toestellen. Door zijn geavanceerde verbrandingstechniek kan M-Design voor de meeste van zijn creaties zelfs prat gaan op een rendement hoger dan 80%, wat ze het prestigieuze internationale kwaliteitskeurmerk oplevert. Bovendien zorgt het optimale- én milieuvriendelijke- verbrandingssysteem en een ideaal luchtspoelsysteem ervoor dat het vlammenspel even genietbaar blijft als bij een open haard. Ruime keuze in topdesign!

Kachels en haarden van M-Design staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak!
Ze zijn allemaal van een bijzonder hoge kwaliteit én ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit. Ze worden allemaal in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd.
 

Naar de website

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag 28 februari gesloten
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten 

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Rooijakkers-Cleef BV
Nobelstraat 2-02
5051 DV Goirle

Copyright ©2018

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media