Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

M-Design

Gesloten gashaarden, houthaarden; liftdeurhaarden, inbouw- en inzethaarden met draaideur, kachels, buitenhaarden / vuurkorven Giardino

Als dynamische Belgische fabrikant van kwaliteitsvolle designvuren zoekt en vindt M-Design al jaren innoverende oplossingen om het binnenshuis nog knusser en warmer te maken. Sinds jaren ontwerpt en produceert M-Design innoverende toestellen. Door zijn geavanceerde verbrandingstechniek kan M-Design voor de meeste van zijn creaties zelfs prat gaan op een rendement hoger dan 80%, wat ze het prestigieuze internationale kwaliteitskeurmerk oplevert. Bovendien zorgt het optimale- én milieuvriendelijke- verbrandingssysteem en een ideaal luchtspoelsysteem ervoor dat het vlammenspel even genietbaar blijft als bij een open haard. Ruime keuze in topdesign!

Kachels en haarden van M-Design staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak!
Ze zijn allemaal van een bijzonder hoge kwaliteit én ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit. Ze worden allemaal in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd.
 

Naar de website

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media