Mulder Haarden en Houten Vloeren, Edisonstraat 19 B -  5051 DS Goirle -  013-850 1080 

Een familiebedrijf

met oog voor grandeur

Metalfire

Gesloten haarden en maatwerk open haarden: gashaarden en houthaarden, liftdeurhaarden, inbouwhaarden met draaideur, vuurkorven, accessoires.

Metalfire is een Belgische fabrikant van professionele en kwalitatief hoogstaande design-haarden. Het uitgebreid gamma toestellen is specifiek gericht op een architecturale integratie met hoogstaande esthetiek, eenvoud door een modern design en uitgerust met de allernieuwste technologie en duurzame materialen. De stijlvolle haarden van Metalfire brengen in uw interieur de onvervangbare gezelligheid van een natuurlijke warmtebron…

Een haard als designproduct : Kenmerkend voor de Metalfire-collectie is het inspirerende design welke sinds jaren de gehele markt van open haarden beïnvloedt. Anders dan bij de anderen wordt met de Metalfire-haard ontworpen vanuit een esthetisch verlangen, een streven naar schoonheid, en een voorkeur voor eenheid en rust in de architectuur van de volledige woning en het interieur. De technische kenmerken volgens de hedendaagse normen zijn vanzelfsprekend ook aanwezig, maar eerder subtiel zodat zij nooit het uitzicht van de haarden bepalen. Door de voorliefde voor zuivere details, eenvoud in materialen en een strakke vormentaal, brengt Metalfire in de eerste plaats een designproduct, terug te vinden in het uitgebreide gamma en uiteraard in de talloze mogelijkheden in opties en maatwerk. Dit zorgt voor een product dat perfect integreerbaar is in ieder interieur, iedere wand, en in ieder meubel. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden in maatwerk, omlijstingen en verlengingen, krijgt de haardwand de persoonlijke handtekening van de architect of interieurontwerper, subtiel aansluitend bij het ontwerp van het volledige interieur.

Naast een uitgebreide collectie vuurhaarden heeft Metalfire ook een lijn accessoires onder de naam Metalforms. Deze collectie bevat toebehoren voor in en rond de haard, alsook enkele design vuurkorven. 

Naar de website

Bij ons vindt u alles op het gebied van haarden en houten vloeren. Voor iedere smaak en iedere wens hebben we een perfecte oplossing. Laat u door ons inspireren in onze showroom in Goirle óf maak een afspraak bij u aan huis. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

Adresgegevens

Mulder haarden & houten vloeren
Edisonstraat 19 B
5051 DS Goirle

Copyright ©2020

MULDER haarden & houten vloeren

C•WORX design & media